این بار مورد “قارچ سبز” در هند گزارش شده است
اعلام شد که یک فرد 34 ساله که از ویروس کرونا در مادیا پرادش در هند جان سالم به در برد ، به عفونت قارچ سبز مبتلا شد و با آمبولانس هوایی برای مداوا به بمبئی منتقل شد.
عفونت های ویروسی پس از کرونا در هند روز به روز در حال رشد است. پس از عفونت قارچ سفید و قارچ سیاه ، این بار یک مورد عفونت قارچی سبز در کشور گزارش شد.
یک فرد 34 ساله که از ویروس کرونا در مادیا پرادش کشور ، منطقه ایندوره جان سالم به در برد ، به دلیل عفونت قارچی سبز تشخیص داده شد. بیمار به بیمارستان دیگری در بمبئی منتقل شد.
کارشناسان ، اظهار داشتند که فردی که از ویروس کرونا بهبود یافته است ، تحت آزمایش قرار گرفت ، زیرا مظنون به داشتن عفونت کشنده موکورمیکوز بود ، گزارش دادند که در عوض به قارچ سبز (آسپرژیلوز) ، عفونت در ریه ها ، سینوس ها و خون خود آلوده شده است.
با بیان اینکه تحقیقات بیشتری لازم است تا بدانیم که آیا عفونت قارچی سبز در افرادی که از ویروس کرونا بهبود یافته اند با سایر بیماران متفاوت است یا خیر ، کارشناسان گفتند که مرد مورد نظر ویروس کرونا دارد و ریه های وی به شدت تحت تأثیر قرار گرفته است. مرد 34 ساله ای که به عفونت مخمر سبز مبتلا شده بود ، حدود یک ماه تحت مراقبت های ویژه قرار گرفت و به دلیل کاهش وزن بیش از حد بسیار ضعیف بود.
قارچ سبز چیست؟
قارچ سبز نوعی عفونت است که توسط آسپرژیلوس ، قارچ رایج (نوعی قارچ) ایجاد می شود که در داخل و خارج زندگی می کند. متخصصان می گویند تحقیقات بیشتری در مورد اینکه آیا روند عفونت قارچی سبز که Aspergillosis نیز نامیده می شود ، در افرادی که از عفونت ویروس کرونا بهبود یافته اند متفاوت از سایر بیماران است.
با این حال ، متخصصان گفتند که قارچ Aspergillus در کدگذاری رنگ متفاوت است و عفونت قارچی کدگذاری رنگی ندارد.
منشا نام قارچ سبز به این دلیل نیست که عفونت قارچی به بدن رنگ می دهد. نام قارچ سبز زمانی است که رنگ هنگام آزمایش در آزمایشگاه ظاهر شود.
در میان افزایش موارد قارچی در میان بیماران ویروسی کرونا و بازماندگان ، متخصصان اپیدمیولوژی با تاکید بر اهمیت تجزیه و تحلیل نوع عفونت ، علل آن و عوامل خطر مرتبط ، به مردم توصیه می کنند که وحشت نکنند.
چندین عفونت قارچی مانند کاندیدا ، آسپرژیلوز ، کریپتوکوک ، هیستوپلاسموز و کوکسیدیوئیدومایکوزیس وجود دارد. موكورميكوزيس ، كانديدا و آسپرژيلوس بيشتر در افراد با ايمني پايين ديده مي شود.
مسری نیست
واکنش های آلرژیک ، عفونت های ریوی و عفونت در اندام های دیگر از جمله مشکلات سلامتی ناشی از آپرژیلوس است ، بر اساس مرکز کنترل و پیشگیری بیماری های ایالات متحده (CDC). با این حال ، آسپرژیلوز مسری نیست و نمی تواند از ریه ها به انسان یا بین انسان و حیوان منتقل شود.
آژانس بهداشتی آمریكا می گوید انواع مختلف آسپرژیلوز بر گروه های مختلفی از افراد تأثیر می گذارد.
آسپرژیلوز برونش ریوی آلرژیک (ABPA) بیشتر در افراد مبتلا به فیبروز کیستیک یا آسم دیده می شود. آسپرژیلوما اغلب افراد مبتلا به سایر بیماری های ریوی مانند سل را تحت تأثیر قرار می دهد. آسپرژیلوز مزمن ریوی به طور معمول در افرادی که دیگر بیماری های ریوی از جمله سل ، بیماری انسدادی مزمن ریوی (COPD) یا سارکوئیدوز دارند ، شایع است.
همچنین شناخته شده است که قارچ سبز در افراد دارای سیستم ایمنی آسیب دیده ، مانند افرادی که پیوند سلول های بنیادی یا پیوند عضو انجام داده اند ، تحت شیمی درمانی برای سرطان قرار گرفته اند یا دوزهای بالایی از کورتیکواستروئیدها را تحت تأثیر قرار می دهند. آسپرژیلوز تهاجمی همچنین در بیماران بستری در آنفلوانزای شدید شناخته شده است.
مورد قارچ سبز این بار در هند شماره 3 گزارش شده است
علائم قارچ سبز
CDC می گوید انواع مختلف آسپرژیلوز می تواند علائم مختلفی ایجاد کند. علائم آسپرژیلوز برونکوپلویوم آلرژیک (ABPA) شبیه علائم آسم است ، از جمله خس خس سینه ، تنگی نفس ، سرفه و تب (در موارد نادر).
علائم سینوزیت آلرژیک آسپرژیلوس شامل احتقان ، آبریزش بینی ، سردرد و کاهش توانایی بویایی است. علائم آسپرژیلوما شامل سرفه ، سرفه خونی و تنگی نفس است. کاهش وزن ، سرفه ، سرفه کردن خون ، خستگی و تنگی نفس در بیماران مبتلا به آسپرژیلوز مزمن ریوی گزارش شده است.
تب علامت شایع آسپرژیلوز تهاجمی است که اغلب در افرادی که قبلاً از سایر بیماری ها بیمار بوده اند دیده می شود. دانستن اینکه کدام علائم با عفونت قارچ همراه است ، دشوار است. با این حال ، علائم آسپرژیلوز مهاجم در ریه ها تب ، درد قفسه سینه ، سرفه ، سرفه خون و تنگی نفس است. CDC می گوید در صورت گسترش عفونت از ریه ها به سایر قسمت های بدن ، علائم دیگر نیز ممکن است ایجاد شود.
متخصصان می گویند با رعایت بهداشت و بهداشت دهان و بدن می توان از عفونت های قارچی نادر جلوگیری کرد.