بزرگترین حامی ایمنی: نان زنبور عسل چیست؟
متخصصان بر اهمیت نان زنبور عسل ، که اخیراً جایگزین ویتامین ها شده است ، برای سلامت دستگاه گوارش تأکید کرده و مصرف منظم آن را توصیه می کنند. شناخته شده است که نان زنبور عسل فعالیت ضد باکتریایی برای دستگاه تنفسی تحتانی دارد.
با تأثیر اپیدمی نوع جدید ویروس کرونا (Covid-19) ، بالا نگه داشتن ایمنی و ایمنی بسیار مهم شده است. نان زنبور عسل ، که اخیراً جایگزین ویتامین های مصنوعی شده است ، به عنوان یکی از قوی ترین غذاهای تقویت کننده سیستم ایمنی نشان داده می شود. متخصصان بر اهمیت نان زنبور عسل برای سلامت دستگاه گوارش تأکید کرده و مصرف منظم آن را توصیه می کنند.
با تأکید بر اینکه نان زنبور عسل یک محصول طبیعی زنبور است ، متخصص فیتوتراپی ، دانشیار. دکتر. Engin Celep گفت ، “زنبورها گرد و غبار (بذر) گیاهان را جمع می کنند و آنها را به کندو می آورند ، آنزیم های خود را اضافه می کنند و آنها را در سلول های لانه زنبوری ذخیره می کنند. به این محصول گرده گفته می شود. گرده های ذخیره شده در سلول های لانه زنبوری به مرور زمان به لطف آنزیم های زنبورها تخمیر می شوند و به نان زنبور تبدیل می شوند. به عبارت دیگر ، نان زنبور عسل یک حالت تخمیر شده است که در نتیجه هضم غشا outer خارجی گرده توسط آنزیم های خود زنبور ، محتوای عناصر غذایی آن در معرض قرار می گیرد. شکستن غشای خارجی گرده با آنزیم ها یک فرآیند تخمیر است و باکتری های مفید در این تخمیر ایجاد می شوند.
حاوی 35 درصد پروتئین طبیعی است
دکتر. Celep همچنین گفت ، “نان زنبور عسل یک ماده غذایی طبیعی پروبیوتیک است که در ترکیب آن باکتری لاکتوباسیلوس قرار دارد. این ماده به طور طبیعی حاوی لیپیدها ، آنتی اکسیدان ها ، اسیدهای آمینه ، آنزیم ها ، ویتامین های A ، D ، E ، K ، C و گروه B و مواد معدنی مانند منیزیم ، آهن ، سلنیوم ، روی ، پتاسیم ، کلسیم است. همچنین حاوی حدود 35 درصد پروتئین طبیعی است. ”
اثر ضد باکتری شناسایی شده است
سلپ با بیان اینکه در یک مطالعه علمی انجام شده در دانشگاه توکیو در سال 2011 ، فعالیت ضد باکتریایی نان زنبور عسل مورد بررسی قرار گرفت ، گفت: “مشخص شده است که نان زنبور عسل دارای فعالیت ضد باکتریایی قوی علیه گونه های باکتریایی است که برای دستگاه تنفسی فوقانی و تحتانی بسیار بیماریزا هستند. دستگاه و سیستم ادراری. به همین دلیل تصور می شود که نان زنبور عسل می تواند از مصرف آنتی بیوتیک در درمان های فعلی بکاهد و با اثر ضد باکتریایی دوره درمان را کوتاه کند. همچنین توصیه می شود در مواردی که باکتری های مقاوم به آنتی بیوتیک ایجاد می شوند ، به عنوان یک مکمل طبیعی م effectiveثر استفاده شود. “
یک پروبیوتیک طبیعی
مهندس مواد غذایی Aslı Elif Tanuğur ، که مصرف 1-2 قاشق چای خوری نان زنبور عسل در روز را برای دستگاه گوارش توصیه می کند ، گفت: “نان زنبور عسل از نظر سلامت معده و روده یک محصول زنبور عسل است. این اثرات تنظیم کننده ای بر عملکرد دستگاه گوارش دارد. یکی از مهمترین ویژگی های نان زنبور عسل این است که یک پروبیوتیک طبیعی است. پروبیوتیک ها میکروارگانیسم های زنده ای هستند که باعث تعادل فلور روده می شوند و بر سلامتی تأثیر مثبت می گذارند. به عبارت دیگر ، آنها باکتری های دوستانه بسیار ارزشمندی برای سلامت معده و روده ما هستند. نان زنبور عسل منبع طبیعی پروبیوتیک ها با ترکیب باکتری لاکتوباسیلوس است و به تنظیم سیستم هضم و پشتیبانی سیستم ایمنی کمک می کند.
بزرگسالان باید 1 قاشق شیرینی و کودکان 1 قاشق چای خوری در روز مصرف کنند
تانوگور گفت ، “برای بهره مندی از همه این ویژگی ها ، کودکان باید حداقل 1 قاشق چای خوری در روز و بزرگسالان حداقل 1 قاشق چای خوری در روز مصرف کنند. 1 قاشق چای خوری نان زنبور عسل حاوی 5-6 نوع مختلف و حداقل 10 میلیون باکتری پروبیوتیک است. با مصرف 1 قاشق چایخوری نان زنبور عسل در روز ، تمام نیازهای روزانه پروبیوتیک خود را تأمین می کنید. برای بهره مندی از مزایای ذکر شده ، مصرف منظم این محصولات طبیعی بسیار مهم است.