بزرگ شدن خوش خیم پروستات (BPH)
عملکرد و ساختار پروستات:
غده پروستات درست در زیر مثانه در مردان قرار دارد و مجرای ادرار را احاطه کرده است ، جایی که ادرار از مثانه خارج می شود. وزن غده پروستات در یک مرد بالغ حدود 25-30 گرم است. وظیفه اصلی پروستات تولید قسمت مایع منی و کمک به خروج این مایع در هنگام انزال جنسی است.
غده پروستات از 40 سالگی به تدریج شروع به رشد می کند. به طور خاص ، قسمت داخلی پروستات ممکن است بزرگ شود و غده پروستات ، که به طور معمول به اندازه یک شاه بلوط است ، می تواند به اندازه یک سیب یا حتی یک پرتقال برسد. این وضعیت را هیپرپلازی خوش خیم پروستات یا BPH (هیپرپلازی خوش خیم پروستات) می نامند.
جریانعادیمعده
مطالعات نشان داده اند که بزرگ شدن خوش خیم پروستات در 50٪ مردان 60 ساله و 90٪ مردان 80 ساله دیده می شود. BPH و سرطان پروستات بیماریهای جداگانه ای هستند. اگرچه BPH باعث سرطان پروستات نمی شود ، اما می توانند همزمان باشند.
با بزرگ شدن پروستات ، دستگاه ادراری را مسدود کرده و جریان ادرار را مسدود می کند. در جریان این بیماری ، بسته به میزان انسداد ، شکایات مربوط به ادرار در بیماران شروع می شود. شکایات بیماران در 2 گروه اصلی ارزیابی می شود:
شکایات ناشی از انسداد (انسدادی):
کاهش قدرت و ضخامت ادرار
مشکل در شروع ادرار
ادرار متناوب
چکه کردن در انتهای ادرار
احساس ادرار ناقص
وجود خون در ادرار
شکایات ناشی از تحریک مثانه (تحریک کننده):
تکرر ادرار (شب و روز)
میل ناگهانی به ادرار کردن
بی اختیاری ادرار هنگام احساس ادرار
احساس سوزش و سوزش در هنگام ادرار کردن
گاهی اوقات ، مجاری ادراری به دلیل BPH به طور کامل مسدود می شود و ممکن است بیمار نتواند بطور ناگهانی ادرار کند و این بیماران ممکن است نیاز به کاتتریزاسیون فوری داشته باشند.
بزرگ شدن پروستات در BPH به خودی خود یافته مهمی نیست. ظهور شکایات بیمار با رشد ، افزایش میزان شکایات و آثار منفی (عوارض) این رشد بر روی دستگاه ادراری از عواملی است که اهمیت بیماری را آشکار می کند.
اثرات منفی (عوارض) BPH در دستگاه ادراری به شرح زیر است:
انسداد ناگهانی ادرار: مجاری ادراری به طور کامل مسدود شده و بیمار نمی تواند ادرار کند. در نتیجه ، درد شدید در زیر شکم ایجاد می شود. ادرار انباشته شده در مثانه باید با قرار دادن کاتتر در مجاری ادراری تخلیه شود.
التهاب مجاری ادراری: ممکن است به دلیل انسداد مجاری ادراری ، التهاب مثانه ایجاد شود. در این حالت ، بیمار ممکن است دچار سوزش شدید در ادرار و تب بالا شود.
اختلالات مثانه: مثانه که به دلیل انسداد مجاری ادراری توسط پروستات نمی تواند به طور کامل تخلیه شود ، به تدریج منبسط می شود ، ضعیف می شود و ممکن است به مرور زمان قابلیت انقباض خود را از دست بدهد. از دست دادن نیروی انقباض مثانه باعث می شود باقی مانده ادرار در داخل بدن باقی بماند. گاهی اوقات ، حتی اگر جراحی انجام شود ، ممکن است این اختلال بهبود نیابد.
سنگ های مثانه: سنگ های مثانه ممکن است به دلیل التهاب یا رسوب مواد معدنی در ادرار تجمع یافته به دلیل انسداد در مثانه ایجاد شوند.
اختلالات کلیوی: التهاب مثانه می تواند کلیه ها را تحت تاثیر قرار دهد. از سوی دیگر ، بزرگ شدن و اختلال در عملکرد کلیه ها ممکن است به مرور زمان به دلیل افزایش فشار ناشی از انسداد در مثانه و ثابت ماندن باقی مانده ادرار در داخل بدن رخ دهد. در موارد نادر ، نارسایی کلیه ممکن است در برخی از بیماران رخ دهد.
جراحی در بیماران مبتلا به این عوارض الزامی است.
تشخیص BPH:
گاهی اوقات ، علت شکایات ادراری در بیماران ممکن است بزرگ شدن پروستات نباشد (به عنوان مثال ، داروهای ادرارآور ، دیابت ، عفونت های مجاری ادراری ، سرطان مثانه ، اختلالات عصبی مثانه ، تنگی مجاری ادراری). بنابراین برای تشخیص پروستات خوش خیم باید از بیمار به طور کامل سال کرد. داروهایی که وی استفاده می کند ، سابقه دیابت در خانواده و این که آیا آسیب قبلی وجود داشته است باید مورد سوال قرار گیرد. افراد دیابتی معمولاً بیشتر ادرار می کنند. از سوی دیگر ، اگر بیمار با شروع BPH از آنتی هیستامین ها یا ضد احتقان ها برای سرماخوردگی استفاده کند ، شکایات وی افزایش می یابد. به غیر از این ، بیمارانی که تحت معاینه قرار می گیرند احتمالاً با سوالات زیر روبرو می شوند:
گرفتاری های شما چیست؟
چند وقت است که شکایت های شما وجود دارد؟
چند وقت یکبار شکایت دارید؟
داره بدتر میشه؟
آیا در خانواده خود بیماری پروستات (به ویژه سرطان پروستات) دارید؟
آیا دارویی که استفاده می کنید وجود دارد ، آنها چیست؟
معاینه دیجیتال رکتال (PRM):
پزشک اندازه ، قوام و شکل پروستات را با DRE بررسی می کند.در بزرگ شدن خوش خیم پروستات ، پروستات نسبتاً کشسان است و حجم آن ممکن است افزایش یابد. اگر سفتی در پروستات احساس شود ، باید به سرطان مشکوک شد.
آ
زمایش PSA:
غده پروستات آنزیمی به نام آنتی ژن اختصاصی پروستات (PSA) تولید می کند تا قوام مایع منی را تشکیل دهد. مقدار کمی از آن وارد جریان خون می شود. افزایش سطح خون را می توان در BPH یا پروستاتیت ، یعنی التهاب پروستات و مقادیر PSA در خون در سرطان پروستات مشاهده کرد. مقادیر PSA مخصوص سن (به عنوان مثال ، کمتر از 2 نانوگرم در میلی لیتر در افراد زیر 50 سال)
در محدوده سنی 50-60 سال باید کمتر از 2.5 نانوگرم در میلی لیتر باشد) و در معاینه دیجیتال رکتوم سختی یافت می شود ، سرطان پروستات باید قطعاً حذف شود. همه افزایش PSA به معنای وجود سرطان نیست ، و این واقعیت دیگری است که سرطان ممکن است وجود داشته باشد حتی اگر PSA طبیعی باشد.
تجزیه و تحلیل ادرار:
در صورت یافتن سلولهای التهابی در تجزیه و تحلیل ادرار یا یافتن سلولهای خونی ، وجود بیماری دیگری که باعث ایجاد این بیماری می شود (مانند عفونتهای مجاری ادراری ، سنگهای مجاری ادراری ، تومورهای مثانه) باید حذف شود.
میزان جریان ادرار:
حداکثر دبی نرمال ادرار باید 15 میلی لیتر در ثانیه و متوسط دبی 10 میلی لیتر باشد. زمان طبیعی ادرار 30 ثانیه ، یعنی نیم دقیقه است. اگر پروستات در BPH باعث انسداد مجاری ادراری می شود ، این مقادیر کاهش می یابد و مدت زمان ادرار طولانی می شود. برای سالم بودن این آزمایش ، میزان ادرار باید حداقل 150 میلی لیتر باشد.
معاینه سونوگرافی:
از نظر به دست آوردن اطلاعات در مورد اندازه ، ساختار داخلی و تغییرات دستگاه ادراری از سطح شکم یا مسیر راست روده با استفاده از امواج صوتی مفید است. سونوگرافی راست روده نیز برای بیوپسی پروستات استفاده می شود.
پرسش نمره علائم:
برای درک میزان شکایات بیماران با یک سیستم پرس و جو به نام IPSS مفید است. برای درک اثربخشی درمان در پیگیری بیماران پس از درمان دارویی یا جراحی مفید است.
PMR Post-void باقی مانده) تعیین:
این تعیین مقدار باقی مانده ادرار در مثانه پس از ادرار کردن است. به طور کلی با دستگاه سونوگرافی خاصی به نام “اسکن مثانه” انجام می شود. اندازه گیری سالم تری را می توان با قرار دادن سوند در مجاری ادراری انجام داد ، اما روشی است که باعث ناراحتی بیمار می شود.
اروودینامیک ؛ مطالعه فشار-جریان:
هنگامی که شک می شود که شکایات مربوط به ادرار به دلیل بزرگ شدن پروستات (به ویژه بیماران جوان یا بسیار مسن ؛ بیماران با حجم پروستات زیاد) ، فشار مثانه ادرار ، میزان جریان و فشار در دستگاه ادراری با روش اورودینامیک اندازه گیری می شود. دستگاهی با کاتتر که از طریق مجاری ادراری قرار می گیرد. بنابراین ، مشخص می شود که آیا شکایات بیمار ناشی از اختلالات انقباضی مثانه است یا خیر.
سیستوسکوپی:
این یک معاینه است که با وارد شدن به دستگاه ادراری با وسیله ای به نام سیستوسکوپ تحت بی حسی موضعی انجام می شود تا درک شود که پروستات تا چه حد مانع مجاری ادراری می شود و بیماری دیگری را در مجاری ادراری غیر از بزرگ شدن پروستات تشخیص دهد.
اوروگرافی داخل وریدی یا توموگرافی کامپیوتری:
این دارو برای به دست آوردن اطلاعات دقیق تر در مورد کلیه ها و مجاری ادراری با تجویز یک ماده رادیوپاک حاوی ید به صورت داخل وریدی یا تصاویر توموگرافی نازک در حضور سلول های خونی در ادرار یا در صورت مشکوک بودن به بیماری سنگ ، غیر از بزرگ شدن پروستات استفاده می شود.
*در افرادی که سطح کراتینین آنها بالاتر از حد طبیعی است انجام نمی شود.
درمان بیماری خوش خیم پروستات
الف) درمانهای غیر جراحی:
پیگیری: داشتن BPH ممکن است به این معنی نباشد که باید درمان شود. اگر مشخص شود که کلیه ها و مثانه در ارزیابی اورولوژی آسیب ندیده اند ، بیمار را می توان در بیمارانی که در جریان ادرار و علائم و نشانه های مربوطه مشکل ندارند ، پیگیری کرد. پیگیری توسط پزشک با فرکانسهای توصیه شده به بیمار برنامه ریزی می شود ، که طولانی ترین آنها سالانه است.
درمان با داروها: درمان زمانی شروع می شود که علائم BPH فعالیت های روزمره و کیفیت زندگی فرد را مختل می کند. آنها معمولاً داروهای خط اول هستند.
مهار کننده های 5-آلفا ردوکتاز: فیناستراید (Prosterid® ، Proscar® ، Dilaprost®) و دوتاستراید (Avodart®) نمونه هایی از این داروها هستند. آنها با جلوگیری از تبدیل تستوسترون به شکل فعال آن ، دی هیدروتستوسترون (DHT) عمل می کنند. به این ترتیب گزارش می شود که آنها تا حدودی پروستات را کاهش می دهند. عوارض جانبی شامل کاهش میل جنسی ، ناتوانی جنسی (از دست دادن عملکرد جنسی) ، بزرگ شدن و حساسیت سینه و کاهش تعداد اسپرم است.
آلفا بلاکرها: آنها با ایجاد آرامش در ساختار عضلات صاف در گردن مثانه و پروستات باعث اتساع مجاری ادراری می شوند. این دارو یک بار در روز مصرف می شود. Alfuzosin (Xatral®) ، Doxazosin (Cardura®) ، Terazosin (Hytrin®) ، Tamsulosin (Flomax®) شناخته شده ترین این داروها هستند. عوارض جانبی ممکن است شامل سردرد ، سرگیجه ، خستگی ، ضعف و افت فشار خون باشد.
ب) درمانهای کم تهاجمی:
کاربردهای استنت پروستات: می تواند در بیمارانی که به درمان های پزشکی پاسخ نمی دهند و به دلیل اختلال وضعیت عمومی نمی توانند تحت عمل جراحی قرار گیرند ، حتی اگر به درمان جراحی نیاز دارند ، اعمال شود. این دستگاه به شکل یک فنر مارپیچ است که از طریق یک لوله نازک وارد شده و در صورت باز شدن مجرای ادراری منبسط می شود. Urolume® ، Memotherm® را می توان یکی از پرکاربردترین استنت ها دانست. مزایایی مانند عدم نیاز به بیهوشی عمومی و بستری شدن در بیمارستان ، خطر کم خونریزی و امکان استفاده در زمان کوتاه وجود دارد. برخی از معایب اصلی این است که استنت را نمی توان به خوبی قرار داد ، استنت می تواند از جای خود خارج شود ، باعث تحریک و تکرر ادرار ، بی اختیاری ادرار و درد شود.
برداشتن پروستات از طریق مجرای ادراری (TURP): برداشتن پروستات از طریق مجرا ، متداول ترین روش در درمان جراحی بزرگ شدن خوش خیم پروستات (BPH) است. در این روش ، پس از انجام بیهوشی عمومی یا کمری (نخاعی یا اپیدورال) به بیمار ، ابزار خاصی به نام رزکتوسکوپ از طریق مجاری ادراری وارد شده و بافت های پروستات با استفاده از جریان الکتریکی قطع می شوند. در طول این عمل باید به طور مداوم از مایع آبیاری استفاده شود که با تصاویر بزرگنمایی شده 10-12 بار با انتقال تصاویر داخل بیمار به مانیتور تلویزیون از طریق اپتیک انجام می شود. جریان الکتریکی از طریق یک سیم نیم دایره به نام “حلقه” به بافت ها منتقل می شود و در حالی که بافت پروستات به صورت نوار بریده می شود ، خونریزی با کمک یک حلقه متوقف می شود. بافتهای پروستات تجمع یافته در مثانه ، سپس توسط سیستم خلاء برداشته می شوند. پس از عمل ، یک کاتتر از طریق مجاری ادراری قرار داده می شود و به مدت 2 روز باقی می ماند.
پروستاتکتومی_جراحی
مهمترین مزایای برداشتن مجرای پروستات از طریق برداشتن قسمتی از پروستات که باعث انسداد مجاری ادراری در کوتاه مدت می شود ، تشکیل حفره و بررسی آسیب شناسی بافت های برداشته شده است. اگرچه نادر است ، خونریزی که نیازی به تزریق خون ندارد ممکن است در حین یا بعد از عمل رخ دهد. تنگی مجاری ادراری نیز ، هرچند کمتر ، پس از جراحی دیده می شود.
لیزر گرین لایت در بزرگ شدن پروستات
در سال های اخیر ، استفاده از لیزر در بسیاری از زمینه های پزشکی رواج یافته است و انواع مختلفی از لیزر تا به امروز در جراحی های پروستات مورد استفاده قرار گرفته است. برای این منظور ، در نهایت ، از روش لیزر Greenlight استفاده می شود. پروستاتکتومی لیزری Greenlight یا لیزر KTP مورد استفاده در روش PVP (تبخیر انتخابی پروستات) ، با نام پزشکی آن ، چراغ سبز ایجاد می کند و بنابراین این روش “پروستاتکتومی Greenlight” نامیده می شود. لیزر KTP بصورت انتخابی توسط بافت پروستات جذب می شود ، یعنی دارای ویژگی انتخابی برای پروستات است. انرژی لیزر نور سبز در واقع توسط هموگلوبین خون جذب می شود و رگ های خونی را به همراه بافت پروستات تبخیر می کند. بنابراین ، خونریزی در طول عمل تقریباً مشاهده نمی شود.
کاربرد لیزر Greenlight
این عمل را می توان تحت بیهوشی عمومی یا بی حسی کمری (با سوزنی از ناحیه کمر بدون بیهوشی عمومی) انجام داد. روش های بی حسی موضعی نیز می تواند در بیماران بسیار خطرناک استفاده شود. مثانه و پروستات با وارد شدن به دستگاه ادراری بیمار (مجرای ادرار) بیمار با وسیله مخصوص (سیستوسکوپ) مشاهده می شود و پروستات با اشعه هایی که از کاوشگر لیزر از دستگاه ارسال می شود ، بخار می شود. در نتیجه تبخیر ناگهانی بافت پروستات با پرتو لیزر ، حفره ای ایجاد می شود که جریان راحت ادرار را امکان پذیر می کند. از آنجا که بافت برای معاینه پاتولوژیک بعد از عمل خارج نمی شود ، قبل از این روش باید همه بیماران از نظر سرطان پروستات معاینه شوند.
greenlight_lazer_surgery
مزایای لیزر Greenlight؛
در بیمارانی که از داروهای رقیق کننده خون مانند آسپرین و کومادین استفاده می کنند ، می توان بدون قطع مصرف دارو تجویز کرد. در بیمارانی که از این داروها به نام ضد انعقاد خون استفاده می کنند ، این داروها باید قبل از جراحی های باز یا بسته پروستات مانند TUR-P به دلیل خطر خونریزی قطع شوند. در لیزر نور سبز ، این داروها نیازی به قطع ندارند. زیرا نور سبز جذب هموگلوبین خون می شود و رگ های خونی را به همراه بافت پروستات بخار می کند. بنابراین ، خونریزی در طول عمل تقریباً وجود ندارد.
میزان خونریزی ناچیز است. در طی فرایند لیزر نور سبز ، یک منطقه انعقادی (منطقه انعقادی) در زیر قسمت بخار شده پروستات ایجاد می شود. بنابراین ، تقریباً هیچ گونه خونریزی در حین و بعد از عمل وجود ندارد.
زمان کوتاه وارد کردن کاتتر: در عمل لیزر گرین لایت ، زمان کاتتر و مدت بستری در مقایسه با سایر عملها کوتاهتر (24 ساعت) است.
مدت اقامت در بیمارستان بسیار کوتاه است. لیزر گرین لایت به عنوان یک عمل جراحی سرپایی در بسیاری از مراکز ایالات متحده انجام می شود. می توان بیمار را عصر همان روز به خانه فرستاد.
هیچ خطری برای سندرم TUR وجود ندارد. محلول ایزوتونیک در طول روش نور سبز استفاده می شود و بنابراین ، “سندرم TUR” ، که به دلیل جذب مایعات مورد استفاده در عملیات TUR-P است ، مشاهده نمی شود.
استفاده از لیزر Greenlight برای اولین بار با استفاده از دستگاههای 60-80 وات در اوایل دهه 2000 آغاز شد. در سالهای اخیر ، به موازات پیشرفتهای تکنولوژیکی ، مدلهای 120 وات (HPS) توسعه یافته و مورد استفاده قرار گرفته اند. این دستگاهها که قدرت بالاتری نسبت به مدلهای قبلی دارند ، این مزیت را دارند که بافت بسیار بیشتری را در زمان کوتاهتری بخار می کنند. بنابراین ، بیماران مبتلا به پروستات بزرگتر می توانند با لیزر درمان شوند.
برداشتن پروستات از طریق مجرای ادراری (TURP): برداشتن پروستات از طریق مجرا ، متداول ترین روش در درمان جراحی بزرگ شدن خوش خیم پروستات (BPH) است. در این روش ، پس از انجام بیهوشی عمومی یا کمری (نخاعی یا اپیدورال) به بیمار ، ابزار خاصی به نام رزکتوسکوپ از طریق مجاری ادراری وارد شده و بافت های پروستات با استفاده از جریان الکتریکی قطع می شوند. در طول این عمل باید به طور مداوم از مایع آبیاری استفاده شود که با تصاویر بزرگنمایی شده 10-12 بار با انتقال تصاویر داخل بیمار به مانیتور تلویزیون از طریق اپتیک انجام می شود. جریان الکتریکی از طریق یک سیم نیم دایره به نام “حلقه” به بافت ها منتقل می شود و در حالی که بافت پروستات به صورت نوار بریده می شود ، خونریزی با کمک یک حلقه متوقف می شود. بافتهای پروستات تجمع یافته در مثانه ، سپس توسط سیستم خلاء برداشته می شوند. پس از عمل ، یک کاتتر از طریق مجاری ادراری قرار داده می شود و به مدت 2 روز باقی می ماند.
عمل TUR-پروستاتکتومی
پروستاتکتومی_جراحی
مهمترین مزایای برداشتن مجرای پروستات از طریق برداشتن قسمتی از پروستات که باعث انسداد مجاری ادراری در کوتاه مدت می شود ، تشکیل حفره و بررسی آسیب شناسی بافت های برداشته شده است. اگرچه نادر است ، خونریزی که نیازی به تزریق خون ندارد ممکن است در حین یا بعد از عمل رخ دهد. تنگی مجاری ادراری نیز ، هرچند کمتر ، پس از جراحی دیده می شود.
لیزر گرین لایت در بزرگ شدن پروستات
در سال های اخیر ، استفاده از لیزر در بسیاری از زمینه های پزشکی رواج یافته است و انواع مختلفی از لیزر تا به امروز در جراحی های پروستات مورد استفاده قرار گرفته است. برای این منظور ، در نهایت ، از روش لیزر Greenlight استفاده می شود. پروستاتکتومی لیزری Greenlight یا لیزر KTP مورد استفاده در روش PVP (تبخیر انتخابی پروستات) ، با نام پزشکی آن ، چراغ سبز ایجاد می کند و بنابراین این روش “پروستاتکتومی Greenlight” نامیده می شود. لیزر KTP بصورت انتخابی توسط بافت پروستات جذب می شود ، یعنی دارای ویژگی انتخابی برای پروستات است. انرژی لیزر نور سبز در واقع توسط هموگلوبین خون جذب می شود و رگ های خونی را به همراه بافت پروستات تبخیر می کند. بنابراین ، خونریزی در طول عمل تقریباً مشاهده نمی شود.
کاربرد لیزر Greenlight
این عمل را می توان تحت بیهوشی عمومی یا بی حسی کمری (با سوزنی از ناحیه کمر بدون بیهوشی عمومی) انجام داد. روش های بی حسی موضعی نیز می تواند در بیماران بسیار خطرناک استفاده شود. مثانه و پروستات با وارد شدن به دستگاه ادراری بیمار (مجرای ادرار) بیمار با وسیله مخصوص (سیستوسکوپ) مشاهده می شود و پروستات با اشعه هایی که از کاوشگر لیزر از دستگاه ارسال می شود ، بخار می شود. در نتیجه تبخیر ناگهانی بافت پروستات با پرتو لیزر ، حفره ای ایجاد می شود که جریان راحت ادرار را امکان پذیر می کند. از آنجا که بافت برای معاینه پاتولوژیک بعد از عمل خارج نمی شود ، قبل از این روش باید همه بیماران از نظر سرطان پروستات معاینه شوند.
عمل لیزر گرین لایت
greenlight_lazer_surgery
مزایای لیزر Greenlight؛
در بیمارانی که از داروهای رقیق کننده خون مانند آسپرین و کومادین استفاده می کنند ، می توان بدون قطع مصرف دارو تجویز کرد. در بیمارانی که از این داروها به نام ضد انعقاد خون استفاده می کنند ، این داروها باید قبل از جراحی های باز یا بسته پروستات مانند TUR-P به دلیل خطر خونریزی قطع شوند. در لیزر نور سبز ، این داروها نیازی به قطع ندارند. زیرا نور سبز جذب هموگلوبین خون می شود و رگ های خونی را به همراه بافت پروستات بخار می کند. بنابراین ، خونریزی در طول عمل تقریباً وجود ندارد.
میزان خونریزی ناچیز است. در طی فرایند لیزر نور سبز ، یک منطقه انعقادی (منطقه انعقادی) در زیر قسمت بخار شده پروستات ایجاد می شود. بنابراین ، تقریباً هیچ گونه خونریزی در حین و بعد از عمل وجود ندارد.
زمان کوتاه وارد کردن کاتتر: در عمل لیزر گرین لایت ، زمان کاتتر و مدت بستری در مقایسه با سایر عملها کوتاهتر (24 ساعت) است.
مدت اقامت در بیمارستان بسیار کوتاه است. لیزر گرین لایت به عنوان یک عمل جراحی سرپایی در بسیاری از مراکز ایالات متحده انجام می شود. می توان بیمار را عصر همان روز به خانه فرستاد.
هیچ خطری برای سندرم TUR وجود ندارد. محلول ایزوتونیک در طول روش نور سبز استفاده می شود و بنابراین ، “سندرم TUR” ، که به دلیل جذب مایعات مورد استفاده در عملیات TUR-P است ، مشاهده نمی شود.
استفاده از لیزر Greenlight برای اولین بار با استفاده از دستگاههای 60-80 وات در اوایل دهه 2000 آغاز شد. در سالهای اخیر ، به موازات پیشرفتهای تکنولوژیکی ، مدلهای 120 وات (HPS) توسعه یافته و مورد استفاده قرار گرفته اند. این دستگاهها که قدرت بالاتری نسبت به مدلهای قبلی دارند ، این مزیت را دارند که بافت بسیار بیشتری را در زمان کوتاهتری بخار می کنند. بنابراین ، بیماران مبتلا به پروستات بزرگتر می توانند با لیزر درمان شوند.