توصیه داروی کاربردی در برابر کلسیفیکاسیون
تاریخ انقضا دکتر. آتیه آیرال گفت که رویکرد طب عملکردی در درمان آرتروز که در بین مردم به کلسیفیکاسیون معروف است اهمیت پیدا کرده است.
آرتروز؛ ممکن است به دلایل زیادی از استرس گرفته تا سوnut تغذیه ، از اختلالات هورمونی گرفته تا کم تحرکی ایجاد شود. با توجه به بروز ، این بیماری که میانگین سنی کمی بالاتری دارد نیز در بین جوانان شیوع زیادی پیدا کرده است. به خصوص دوره همه گیری از جمله عواملی است که این روند را تحریک می کند. متخصص فیزیوتراپی و توان بخشی و پزشک طب عملکردی Exp. دکتر. آتیه آیرال اظهار داشت که کلسیفیکاسیون ، یک اختلال عملکردی و ساختاری است که در مفاصل ایجاد می شود ، یکی از دلایل مهم ناتوانی است.
عواملی که خطر بروز کلسیم را افزایش می دهند
با اشاره به اینکه میزان بروز آن با افزایش سن افزایش می یابد ، فرایندی که با تخریب غضروف شروع می شود باعث ساییدگی مفصل می شود. دکتر. آیرال علل کلسیفیکاسیون را به شرح زیر ذکر کرد:
- استرسی که بدن در معرض آن قرار دارد (اضافه وزن ، حرکات تکراری نامناسب ، آسیب دیدگی) ،
- بار سمی اسید در بدن (مصرف غذاهای فرآوری شده و گلوتن ، فلزات سنگین ، سیگار) ،
- اختلال هورمونی (کاهش هورمون استروژن ، اختلالات هورمون تیروئید) ،
- اختلالات فلور روده (روده نفوذ پذیر) ،
- بیماری های خود ایمنی (آرتریت روماتوئید ، بیماری هاشیموتو ، پسوریازیس و غیره)
از تغذیه خود مراقبت کنید
از طرف دیگر ، دکتر دکتر. آتیه آیرال گفت که رویکرد طب عملکردی ، که هدف اصلی آن تشخیص بیماری نیست ، بلکه یافتن علل اصلی بیماری ها است ، همچنین در سالهای اخیر جایگاه مهمی در درمان کلسیفیکاسیون پیدا کرده است. تاریخ انقضا دکتر. آیرال در مورد کلسیفیکاسیون توصیه های زیر را ارائه کرده است: مفصل. همانطور که مشخص است ، بافت چربی جایی است که سموم جمع می شود. مانند یک زباله دانی است. انجام تمرینات مناسب با تقویت عضلات اطراف و ایجاد انعطاف پذیری مفاصل ، سایش مفاصل را کاهش می دهد. اختلال در گردش خون لنفاوی باعث تجمع سموم می شود. در اطراف مفصل و باعث بدتر شدن تغذیه بافت غضروف می شود. بنابراین ، محدود کردن نمک در رژیم غذایی ، انجام تمرینات ورزشی و ماساژهایی که گردش خون لنفاوی را افزایش می دهد و همچنین بار سمی کاهش مصرف غذاهایی که باعث افزایش التهاب می شوند مهم است. دلیل اصلی افزایش التهاب ، مصرف غذاهای ضد التهاب مهم می شود. مصرف کافی امگا 3 ، غنی سازی وعده های غذایی با زردچوبه و زنجبیل ، کوئرستین و فلاوینوئیدها مصرف میوه ها و سبزیجات غنی ضروری است. شکر تصفیه شده و شیرین کننده های مصنوعی ، گوشت های فرآوری شده ، چربی های ترانس و روغن های گیاهی حاوی امگا 6 ، به ویژه گلوتن و لبنیات که باعث التهاب در بدن می شوند ، نباید مصرف شوند. دوزهای کافی مکمل ویتامین D و K2 برای جذب کلسیم از روده و نشستن در استخوان ها ضروری است. غذاهای غنی از کلاژن نوع 2 (آبگوشت استخوان ، ماهی ، مرغ ، تخم مرغ) باید مصرف شود. علاوه بر این ، در کمبود ویتامین C ، اتصالات متقابل بین کلاژن ها ایجاد نمی شود ، سنتز سرکوب می شود و دوام آن کاهش می یابد.