7 بیماری که می تواند باعث تکرر ادرار شود
بسیاری از مشکلات سلامتی وجود دارد که می تواند باعث تکرر ادرار شود ، از اضطراب گرفته تا اختلالات تیروئید. در اینجا 7 بیماری وجود دارد که باعث می شود بیشتر به توالت بروید.
تمایل مکرر به دستشویی می تواند در زندگی روزمره نگران کننده باشد. این می تواند ناراحتی های زیادی ایجاد کند ، به ویژه هنگامی که در بین یک کار مهم یا سفر هستید.
برخی از تشویق ها برای رفتن به توالت قابل کنترل هستند ، در حالی که برخی دیگر از عوامل زیادی در ارتباط با مشکلات خاص سلامتی ایجاد می شود.
اگر شما فردی هستید که با مراجعه مکرر به توالت دست و پنجه نرم می کنید ، ممکن است به دلیل مشکلات سلامتی ذکر شده در زیر باشد.
عفونت های دستگاه ادراری
عفونت دستگاه ادراری متشکل از کلیه ، حالب ، مثانه و پیشابراه را عفونت ادراری می نامند. زمانی اتفاق می افتد که میکروب هایی مانند باکتری ها سیستم دفاعی دستگاه ادراری را ربوده و علائمی را ایجاد می کنند که شامل تمایل مکرر به ادرار ، درد و سوزش هنگام ادرار ، درد شکم و موارد دیگر می شود. عفونت مجاری ادراری می تواند مردان و زنان را تحت تأثیر قرار دهد و علائم تقریباً یکسانی را ایجاد کند.
دیابت
تکرر ادرار نیز می تواند ناشی از دیابت نوع 1 یا نوع 2 باشد. دیابت کنترل نشده به معنی سطح بالای قند خون در بدن است که باعث می شود مایع بیشتری به شکل ادرار از کلیه ها عبور کند. این امر همچنین می تواند منجر به تشنگی و گرسنگی شدید ، کاهش وزن ، خستگی ، مشکلات بینایی و تغییرات خلقی شود.
اختلالات تیروئیدی
پرکاری تیروئید به وضعیتی اطلاق می شود که در آن غده تیروئید بیش از حد فعال است و بیش از حد طبیعی هورمون تولید می کند. این می تواند بر عملکرد کلیه تأثیر بگذارد و باعث تکرر ادرار شود. علائم دیگر عبارتند از: کاهش وزن ، ریتم نامنظم قلب ، بی خوابی ، ریزش مو و مدفوع مکرر.
مشکلات پروستات
سرطان پروستات یکی از شایع ترین سرطان هایی است که مردان را درگیر می کند. پروستات ، یک غده کوچک در دستگاه تناسلی مردان ، مایعی تولید می کند که منی را غنی می کند. بزرگ شدن پروستات می تواند منجر به عوارض زیادی از جمله تکرر ادرار ، درد یا احساس سوزش در هنگام ادرار کردن ، تا مشکل در توقف یا شروع ادرار شود.
تجزیه و تحلیل
سکته مغزی اغلب به اعصاب تنظیم کننده عملکرد مثانه آسیب می رساند. با توجه به اینکه اعصاب نمی توانند سیگنالهای مناسب را به مثانه ارسال کنند ، می تواند باعث تکرر ادرار ، یعنی بی اختیاری ادرار شود. بی اختیاری ادرار ، تمایل ناگهانی به ادرار کردن یا عدم توانایی در ادرار کردن در فلج شایع است.
سنگ های تیغه یا کلیه
سنگهای مثانه یا کلیه خوشه های سخت و جامد معدنی هستند که در داخل اندامها تشکیل می شوند. این می تواند مثانه را تحریک کند و وقتی بزرگ می شود باعث درد شدید شود. با این حال ، سنگ های تشکیل شده در کلیه ها مانند سنگ مثانه نیستند. آنها متفاوت توسعه می یابند. با این حال ، سنگ های کوچک کلیوی می توانند از حالب به مثانه منتقل شده و در صورت عدم درمان به سنگ مثانه تبدیل شوند و مشکلاتی در تکرر ادرار و درد شکم ایجاد کنند.
اضطراب
وقتی فردی احساس عصبی می کند و احساس اضطراب و ترس او را فرا می گیرد ، با اضطراب سروکار دارد. به گفته محققان ، این امر گاهی اوقات می تواند منجر به پرکاری مثانه شود. اضطراب باعث تنش ماهیچه ای در مثانه می شود و باعث ایجاد ادرار می شود.
ممکن است برای شما جالب باشد