کیفیت خواب بر ایمنی تأثیر می گذارد
دکتر با بیان اینکه خواب منظم و کافی برای یک سیستم ایمنی قوی ضروری است. دکتر. Fadime Tülücü عوامل مingثر بر خواب را ذکر کرد و توصیه هایی برای یک خواب شبانه با کیفیت ارائه کرد.
ملاتونین که به عنوان هورمون خواب شناخته می شود ، شب هنگام ترشح می شود و بدون ذخیره شدن در بدن وارد جریان خون می شود ، نقش مهمی در تنظیم بسیاری از عملکردهای بیولوژیکی دارد.
دکتر بیماری های قفسه سینه با بیان اینکه مغز انسان برای خواب شبانه و بیداری در روز برنامه ریزی شده است. Fadime Tülücü گفت که تولید ملاتونین بین ساعت 23:00 تا 02:00 شب به اوج خود می رسد و لازم است مراقب باشید که به خصوص در این ساعات در خواب باشید.
دکتر با بیان اینکه فعال شدن سلول های ایمنی در افرادی که شب می خوابند بسیار بیشتر از افرادی است که نمی توانند بخوابند یا در طول روز می خوابند. دکتر. تولیجی گفت: “به همین دلیل ، زمان خواب شب نباید کمتر از 5 ساعت باشد ، زیرا باعث تضعیف سیستم ایمنی بدن و ایجاد بیماریهای مکرر می شود. از سوی دیگر ، نباید فراموش کرد که خواب بیش از 9 ساعت طول می کشد. سودمند نیست. ” گفت.
از خوابیدن در روز خودداری کنید
ارائه توصیه هایی برای یک خواب شبانه با کیفیت ، دکتر دکتر. تولیجی گفت که شروع روز با نور خورشید در صبح و گرفتن نور روز در طول روز از نظر اطمینان از عملکرد صحیح ساعت بیولوژیکی بسیار مهم است.
به همین دلیل ، تولیجی گفت که باید از خوابیدن در طول روز اجتناب کرد. و اجتناب کنید. ” او گفت.
با ذکر عواملی که بر خواب شب تأثیر منفی می گذارد ، عزم. دکتر. تولوکو پیشنهادات زیر را ارائه داد:
- با وسایل تکنولوژیکی به رختخواب نروید.
- اطمینان حاصل کنید که اتاق خواب شما کم نور ، گرم و آرام برای خواب مناسب است.
- از مصرف الکل و کافئین در شب خودداری کنید.
- وقتی نمی توانید شب ها بخوابید ، خود را مجبور نکنید که در رختخواب بمانید. در خارج از رختخواب به فعالیتی بپردازید که ذهن شما را زیاد مشغول نمی کند و زمانی که خواب آلود هستید به رختخواب بازگردید.
- بیش از حد گرسنه یا سیر به رختخواب نروید.